Raporti i Romeos dhe Meritonit me vajzat e shtëpisë

Romeo dhe Meritoni kanë qenë dy nga djemtë që janë afruar më së shumti me vajzat e shtëpisë këto ditë të para. Gjatë “prime”-it u transmetuan pamje…

Read more
Debati mes Julit dhe Meritonit/ Komenton Heidi: Meritoni nuk është i qartë, Juli është i drejtë

Debati mes Julit dhe Meritonit/ Komenton Heidi: Meritoni nuk është i qartë, Juli është i drejtë

Juli dhe Meritoni kanë pasur disa përplasje me njëri-tjetrin në ditët e fundit. Ja si u komentua nga të dy banorët dhe nga Ilnisa e Heidi ky…

Read more