A e ‘dehu’ suksesi dhe fama? Luiz Ejlli i jep fund miqësisë me shokët e vjetër

A e ‘dehu’ suksesi dhe fama? Luiz Ejlli i jep fund miqësisë me shokët e vjetër

Luiz Ejlli duket se ka lënë pas të shkuarën që pas daljes nga BBV. Ai duket se ka hatërmbetje me shokët e tij të vjetër. Gjatë daljeve…

Read more