Oltës i jepet ‘mundësia e artë’ në BBVA, çon direkt në televotim: Luizin, Kiarën dhe Bledi Manen

BB2Live

Oltës i jepet ‘mundësia e artë’ në BBVA, çon direkt në televotim: Luizin, Kiarën dhe Bledi Manen

Oltës i jepet ‘mundësia e artë’ në BBVA, çon direkt në televotim: Luizin, Kiarën dhe Bledi Manen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *