“Nuk e more kot epitetin mashtruese”/ Banorët dyshime për raportin mes Sarës dhe Bardhit: Po e përdor

BB2Live

“Nuk e more kot epitetin mashtruese”/ Banorët dyshime për raportin mes Sarës dhe Bardhit: Po e përdor

“Nuk e more kot epitetin mashtruese”/ Banorët dyshime për raportin mes Sarës dhe Bardhit: Po e përdor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *