Agravon debati me Rozën, Romeo e shpall non grata!

Agravon debati me Rozën, Romeo e shpall non grata!

Roza dhe Meri kanë patur një nga debatet më të ashpra, teksa gazetarja është shprehur se Meri e ka goditur në fytyrë gjatë një bisede. Klipi i…

Read more